keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Tähdellä uutta visuaalista ilmettä

Vihdoinkin jälleen blogi saa päivitystä nykypäivän touhuista!
Sirkus lomailee tällähetkellä ja täysi tohina jatkuu jälleen ensi-viikolla uudella huippuohjelmalla!

Tässä välissä on kuitenkin hyvä kertoa hieman, mitä sirkuksen sisällä oikeasti tapahtuu, ennenkuin yleisö näkee valmiin shown! Teltan pystytyksen jälkeen on esiintyjien aika huilata, ennen illan varsinaista koitosta. Tirehtööripari kuitenkin tarkistaa ja varmistaa, että koko sirkus on valmis näytäntöön. Sirkuksen tirehtööripari Samir Abdelmeguid ja Frida Lindfors jakavat työtehtävät tasan.
Samir esiintyy, hoitaa pääsääntöisesti juonnot sekä sirkuksen sisäiset järjestelyt. Fridan rooli on sirkuksessa suuri. Ilman häntä asiakkaat eivät saisi popcornia ja hattaraa, eivätkä kuulisi musiikkia tai näkisi teltan sisällä mitään. Fridan vastuualueisiin kuuluu siis kioskin hoito, sekä esitystekniikka.

         
Sirkus Tähden tirehtööripari poseeraa tyytyväisenä onnistuneen esityksen jälkeen

Nyt kauden 2016 osa 2 saa tekniikkauudistusta. Sirkuksen tekniikkaa pyritään kehittämään jatkuvasti ja ohjelmasta pyritään tekemään myös visuaalisesti ikimuistoisempi elämys. Nyt sirkukseen tuodaan lisää kolmiulotteisuutta saippuakoneen, savukoneen ja uusien kirkkaiden valojen, sekä ulkovalojen avulla. Tämä kaikki on nähtävissä Forssassa 8.7.2016. Lisäksi sirkukseen tuodaan elävää musiikkia Delia St. Claire I yhtyeen johdolla.
Olemme kehittäneen niin ohjelmaa kuin sirkuksen ulkoasuakin asiakastyytyväisyys kyselyjen perusteella ja onhan sirkus saanutkin melkoisen uuden ulkoasun näin reilu vuoden aikana. Tästä kaikesta sirkuksen tirehtööripari neuvottelee jatkuvasti, jotta sirkusvierailu perheillä olisi mahdollisimman miellyttävä.                        Frida viihtyy myös lavalla niin esityksissä, kuin juontotehtävissäkin
En voi muuta toivoa kuin miellyttävää sirkuskesää ja syksyä kaikille sirkuksen ystäville, nähdään sirkuksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti