torstai 29. lokakuuta 2015

SIRKUS TÄHTI TALVISIRKUS

Jokos luulit, että sirkuskausi 2015 olisi ohi? Eheei vielä, mikäli se meistä on kiinni ;)

SIRKUS TÄHTI TALVISIRKUS
OULUNKYLÄN KENTTÄ
9.-13.12.2015, NÄYTÖKSET KLO 18:00


Talvisirkus on suosittu keski-euroopassa, mutta Suomessa perinteisen telttasirkuksen talvisirkukset ovat äärimmäisen harvinaisia. Siinä on Sirkus Tähden seuraava haaste. Sirkus Tähden talvisirkus on tapahtuma isolla T:llä, sillä näytöksen lisäksi tapahtuma-alueella tullaan näkemään paljon oheisohjelmaa. Mm. Joulupukki tulee viihdyttämään lapsia ja aikuisia niin maneesilla, kuin joulupukin omassa pajassa tapahtuma-alueella. Näytöksen takaavat suomalaiset huipputaiteilijat. Mukana mm. Prof. Bluffo, Veitsenheittäjä ja vatsastapuhuja Ari Lauanne avustajineen, Suomenmestari diabolotaiteilija Aaro Kontio, Trapetsitaiteilija Sara Tolpo, tuoli akrobaatti Iida Vuorinen ja tietysti myös Sampo pelle, Frida ja Taikuri Samir! Lisäksi sirkuksessa saat nauttia myös paljon elävästä musiikista. Näitä ja paljon muuta luvassa siis joulukuussa.
Teltta on lämmitetty, joten myös kaikki ei kylmästä pitävät voivat nauttia loistavasta sirkustunnelmasta koko perheen voimin.

Lippupiste myy liput, lipunmyynti alkaa marraskuun aikana. Lipunmyynti aloitetaan 2 tuntia ennen näytöksen alkua

Mitä mieltä tällaisesta? Laittakaa kommenttia tulemaan, jos vaikka saataisiin pientä keskustelun aihetta talvisirkuksesta. Linkkinä myös Kari Niemisen blogista historiaa talvisirkuksesta, sekä tietoja Sirkus Tähden tulevasta talvisirkuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti