torstai 13. elokuuta 2015

SIRKUS TÄHTI JA MEDIA


Tervehdys taas kaikki sirkuksen ystävät. Kiertue on pitkällä ja taas on aika päivittää kuulumisia. Kiertueen piti alunperin päättyä nyt 9.8. mutta kaikkien iloksi tiedotamme, että kiertue jatkuu ja keikkoja tehdään edelleen. Tarkemmat päivämäärät päivittyvät nettisivuilla www.sirkustähti.fi.


Kuten jo ennen sirkuskiertueen alkua arveltiin, media on ollut hyvin kiinnostunut uuden sirkuksen syntymästä. Lähes joka paikkakunnalla on ollut lehti tai/ja radiohaastatteluja. Hienoa huomata että paikalliset mediat ovat aktiivisesti mukana myös koko perheen kulttuuritarjonnassa. Yleisöäkin on riittänyt, joskus on teltta täynnä ja joskus yleisöä on vähän vähemmän. Paljon sirkusvieraita on käynyt tutustumassa Sirkus Tähden toimintaan ja uskoisin, että saamme synnytettyä jotain uutta ja hienoa, joka kasvaa ja tuo vielä paljon iloa sirkuskansamme nähtäväksi.

Jo nyt voimme kertoa julkisesti, että joulukuussa järjestetään talvisirkus, jonne on tulossa huippuartisteja sekä sirkusorkesteri. 5 esityksen voimin talvisirkus toimii Helsingissä tämän Joulun alla. Tästä lisätietoja sitten kun on sen aika ;)

Vielä on kuitenkin mahdollisuus tulla katsomaan tämän kesän sirkusnäytöstä, joka on kehittynyt päivä toisensa jälkeen. Ohjelma ja sirkustunnelma on elänyt koko kesän ja näyttää jo varmasti erilaiselta kun keväällä.

Alla muutamia kuvia ja linkkejä median ja Sirkus Tähden tarjonnasta.

Terkuin. Samir

Kari Nieminen

ALLA MUUTAMA LINKKI ERILAISISTA ARTIKKELEISTA JA HAASTATTELUISTA:
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194986961692/artikkeli/20-vuotias+tirehtoori+haaveili+omasta+sirkuksesta+jo+lapsena+nyt+han+kiertaa+ympari+suomea.html

http://www.radiovaasa.fi/2015/07/sirkus-tahti-vaasassa/

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/samir-taikoo-todeksi-omia-ja-toisten-unelmia-taikuri-samir-on-jongleeraa-tulella/2078644

http://sirkusteltta.blogspot.fi/2015/06/sirkus-tahti-2015.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti