maanantai 18. toukokuuta 2015

KIITOS HAIMOO!

Näin on Sirkus Tähden ensi-ilta takana. Kaikki oli viimeisen päälle täydellistä. Yleisöä oli runsaasti pikkukylällä ja Haimoo aina yhtä ihana paikka saapua. Haimoo kuului Sirkus Tähden kiertueeseen, koska se on minun (Samir) vanha kotikylä ja jo pienenä lapsena olen sanonut että kun sirkus starttaa, niin Haimoo on ensimmäinen paikka.

Lippupalvelu oli myynyt osan lipuista etukäteen. Haimoossa oli joku ruokatapahtuma pitkin päivää kentän laidalla ja useaan otteeseen ihmiset tulivat kyselemään esityksestä ja lipunmyynnin aloitusajasta. Jo tuntia ennen näytöstä alkoi lipunmyynnissä vilkas kuhina, kun paikalliset tulivat varaamaan parhaita paikkoja tähän ensi-iltaan.  Lapset odottivat riemulla telttaan pääsyä ja noin. 15 min. ennen näytöksen alkua ovet avattiin ja ihmiset pääsivät sisälle tuohon perinteiseen sirkustelttaan.
Kaikki esiintyjät oli viimeisen päälle latautuneita ja esitys meni kaikin puolin hyvin. Yleisö lähti hymyissäsuin pois teltasta ja parin toimittajahaastattelun jälkeen sirkusleiri purettiin ja jo ennen puoltayötä Haimoon kenttä oli taas entisellään ja taianomainen sirkus jatkoi matkaansa kohti uusia koitoksia.

TAIKURI SAMIR JA KOKO SIRKUS TÄHTI KIITTÄÄ HAIMOOLAISIA UPEASTA AVAUKSESTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti