sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

UUSI BLOGI AVATTU

Hei kaikki sirkuksen ystävät!

Avasimme uudet sivut uudelle suomalaiselle sirkukselle, SIRKUS TÄHDELLE. Blogia ylläpidämme minä, Frida Lindfors ja poikaystäväni, sirkuksen perustaja Samir Abdelmeguid (Taikuri Samir).
Minä Frida olen sirkuksen yksi esiintyjä ja olen jo pitkään esiintynyt Samirin mukana hänen keikoillaan. Teen myös paljon sirkuksen oheisjärjestelyitä, jotka hoidamme Samirin kanssa yhdessä, jotta saataisiin uusi sirkus hyvin ja menestyksekkäästi liikkeelle.

Sirkus Tähti on uusi suomalainen sirkus, joka aloittaa toimintansa toukokuun ensi-illassa 16.5 Vihdin Haimoossa.  Sirkuksen monipuolisessa ohjelmassa tullaan näkemään taikuutta, livemusiikkia, kangasakrobatiaa, trapetsia, tulta, eläinystäviä, suuria illuusioita ja paljon muuta.
Sirkuksella on myös nettisivut, jotka ovat olleet kävijämääriltään suuri menestys (www.sirkustähti.fi). Lippupalvelun kanssa on tehty lipunmyyntisopimus ja liputkin ovat olleet myynnissä jo viimevuoden joulukuusta saakka. Näin on saatu blogi avattua. Blogista pääsette seuraamaan sirkuksen sisällä olevaa elämää koko kiertueen ajan ja sitä ennen olevan ajan. Myös esityksistä saatte lisää tietoa täällä blogissa.

Hyvää kesän odotusta teille kaikille! Minä, Samir ja koko sirkuksen henkilökuntamme toivottaa teidät kaikki oikein tervetulleiksi uuteen sirkukseemme!


-Frida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti